Leal OY nuohous

Ovatko hormit tukkeessa tai palaako tulisija huonosti? Kun nuohous tulee ajankohtaiseksi Tampereella, Pirkanmaalla tai Keski-Suomen alueella, me hoidamme työn turvallisesti ja ammattitaitoisesti, vuosikymmenten kokemuksella!

Säännöllinen nuohous parantaa paloturvallisuutta ja säästää rahaa

Tiesitkö, että nuohotussa tulisijassa tuli palaa puhtaammin ja esimerkiksi öljypoltinten ja takkojen lämmitysteho on huomattavasti suurempi. Samalla säännöllinen nuohous vähentää myös nokipalojen riskiä merkittävästi. 

Nuohous pienentää siis selkeästi kodin lämmityskustannuksia, parantaen samalla paloturvallisuutta. Lain mukaan ympäri vuoden käytössä olevan omakotitalon hormit tuleekin nuohota vähintään kerran vuodessa. Talon omistajan vastuulle jää hormien nuohouksen säännöllinen toteuttaminen. Vapaa-ajan asunnoissa, jotka ovat käytössä vain lomakaudella, tulee nuohous toteuttaa vähintään kolmen vuoden välein – vuokrakäytössä olevilla kesämökeillä taas joka vuosi.

Todennettu ja ammattimainen nuohous

Työn suorittavalta nuohoojalta vaaditaan alan ammattitutkinto. Käyttäessäsi Leal Oyn palveluita voit olla aina varma, että nuohouksen toteuttaa koulutettu osaaja – ammattitutkinnon lisäksi tekijämme ovat suorittaneet tulisija ja hormin tarkastuksia varten paloturvakoulutuksen. Yrityksemme on myös Nuohousliiton virallinen jäsen.

Nuohous Pirkanmaa – piipunhatut, sisäpiiput

Meidän kauttamme onnistuvat myös savuhormien kunnostukset, hormien massaukset, korjausmuuraukset ja sisäpiiput sekä savukaasuimurit ja sadesuojahatut. Kysy siis tarjousta jo tänään!

Näin valmistaudut nuohoojan tuloon

Ennen nuohouksen aloittamista, tulee rakennuksen omistajan huolehtia, että tulisijalle on esteetön pääsy. Kiinteistöstä tai sen välittömässä läheisyydestä tulee myös löytyä paloturvallinen astia tai paikka nuohousjätettä varten.

Jotta nuohous sujuu turvallisesti, talon omistajan huolehdittavaksi jää myös seinä- ja lapetikkaiden sekä nuohoustason kunnon tarkastaminen – tarvittaessa myös myymme ja asennamme uusia tikkaita sekä kulkusiltoja. Muistat vain kysyä tarjousta, samalla kun otat yhteyttä!